VP-ASP :: Shopping Cart Software

Shopping Cart Software Solutions for anywhere in the World

US/Canada(Toll Free): +1 888 587 2278
Europe/UK: +44 (020) 7193 9408
Australia/New Zealand: +61 3 9016 4497

VP-ASP Shopping Cart Customer Forum

Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 VPCart Forum
 Problems and bugs
 Styled and Basic Category Listing
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

CHAVOUSA
VP-ASP New User

USA
86 Posts

Posted - September 24 2006 :  17:58:41  Show Profile  Visit CHAVOUSA's Homepage  Reply with Quote
This is related to a previous posting I submitted, but I am submitting a different topic because it will have a different code for correction.

I am using the Product Match feature of my VPASP 6.0 software. I already updated xproductmatch=Yes in the configuration file and selected the xproductmatch value in the config file. I also updated the productmatch value in the products and the categories tables.

When I browse my site, if I have <%NavigateShowCategoriesStyled%> in the page header template, it doesn't show any categories at all. When I change it to <%NavigateShowCategories%>, it shows all categories instead of those that meet my Product Match value.

Any ideas as to how to fix this part? Thanks for your assistance and/or input.

support
Administrator

4266 Posts

Posted - October 01 2006 :  19:52:16  Show Profile  Visit support's Homepage  Reply with Quote
Hi,

We are working on a solution for this.

Can you please open a support ticket in our helpdesk at http://www.vpasp.com/virtprog/helpdesk and also send copies of your shopproductsubs.asp files to http://www.vpasp.com/sales/shopcustcontact.asp with the Ticket ID in the subject line so that we can look into this further for you.

Kind regards,
Claire Banks
VP-ASP Support
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Snitz Forums 2000