VP-ASP :: Shopping Cart Software

Shopping Cart Software Solutions for anywhere in the World

US/Canada(Toll Free): +1 888 587 2278
Europe/UK: +44 (020) 7193 9408
Australia/New Zealand: +61 3 9016 4497

VP-ASP Shopping Cart Customer Forum

Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 VPCart Forum
 Customization
 search poblem
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

plasma
Starting Member

19 Posts

Posted - November 26 2004 :  13:22:01  Show Profile  Reply with Quote
Has anyone upgraded the search feature ?

I am using version 4 or 4.5, I when a customer searches for a product it will not return differnt combinations of words used in the product desciption fileds.

For example I have a product titled:
"Canon BJC 2000, 4000, 5000 Series, MultiPass Series - Black"

If I search for :canon" it will appear, or "5000" it will appear,
but if I search for "canon 5000" or "canon black" it will not.

Is there any resolution to this?

thanks, David

devshb
Senior Member

United Kingdom
1898 Posts

Posted - November 26 2004 :  13:43:21  Show Profile  Visit devshb's Homepage  Reply with Quote
i think you need to separate the words with commas in the search field
ie in the search box you'd type in:

canon,5000

Simon Barnaby
Developer
[email protected]
www.BigYellowZone.com
Web Design, Online Marketing and VPASP addons
Go to Top of Page

plasma
Starting Member

19 Posts

Posted - November 26 2004 :  14:01:28  Show Profile  Reply with Quote
Thanks, but it didn't work. That brought up every item that has "canon" or "5000" in the description, not the product that just has both of them in the description.

Go to Top of Page

Alan F
VP-ASP New User

102 Posts

Posted - November 27 2004 :  13:52:53  Show Profile  Visit Alan F's Homepage  Reply with Quote
Hi

Have you tried canon+5000

or "canon+5000"

Regards

alan
http://www.design365.co.uk


Go to Top of Page

plasma
Starting Member

19 Posts

Posted - December 02 2004 :  07:03:10  Show Profile  Reply with Quote
thanks, but Nothing seems to work, this seems to be major flaw

Go to Top of Page

calliope
Starting Member

45 Posts

Posted - December 02 2004 :  08:15:10  Show Profile  Reply with Quote
http://www.vpasp.com/virtprog/vpaspforum/topic.asp?TOPIC_ID=2210


Go to Top of Page

plasma
Starting Member

19 Posts

Posted - December 03 2004 :  08:38:59  Show Profile  Reply with Quote
perfect, Thank you

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Snitz Forums 2000