VP-ASP :: Shopping Cart Software

Shopping Cart Software Solutions for anywhere in the World

US/Canada(Toll Free): +1 888 587 2278
Europe/UK: +44 (020) 7193 9408
Australia/New Zealand: +61 3 9016 4497

VP-ASP Shopping Cart Customer Forum

Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 VPCart Forum
 Credit card fraud and hackers
 Link Point
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Starting Member

6 Posts

Posted - August 09 2004 :  13:17:18  Show Profile  Reply with Quote

I trying to setup v5.0 to access the LinkPoint Gateway. I get an error 1002 (from LinkPoint) when I post the page lpshopcheckout.asp. Any Ideas on how to troubleshoot this?


VP-ASP New User

192 Posts

Posted - August 09 2004 :  19:41:02  Show Profile  Visit jonmadrid's Homepage  Reply with Quote
Hi Mark,

I don't know much about LinkPoint and their site doesn't say much either but I found this link that might shed some light on the situation: http://www.ecommercetemplates.com/support/topic.asp?TOPIC_ID=8759. That thread is not about VP-ASP but the principle is probably the same. It looks like it may have something to do with the way the LinkPoint account is configured.

Hope this helps move you in the right direction. Please let us know what you figure out.

All the best,

Jon Madrid
Madrid Communications
Web Design, Development, and Hosting
Go to Top of Page

Starting Member

45 Posts

Posted - September 18 2004 :  17:40:34  Show Profile  Reply with Quote
I just fixed that problem on my site. It means that it is not receiving the parameters from your site. I had done a cut and paste of the links from the vpasp instruction. One of those links has "https" instead of "http".

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Snitz Forums 2000