VP-ASP :: Shopping Cart Software

Shopping Cart Software Solutions for anywhere in the World

US/Canada(Toll Free): +1 888 587 2278
Europe/UK: +44 (020) 7193 9408
Australia/New Zealand: +61 3 9016 4497

VP-ASP Shopping Cart Customer Forum

Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 VPCart Forum
 General help me questions
 Please help with jpeg image files
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Starting Member

1 Posts

Posted - July 07 2004 :  07:08:49  Show Profile  Reply with Quote
i got some jpeg files which i want to use on my webpages. When i try those pics on a testing webpage i creat on my own computer they work,
but when i upload them to my real webpage, using vpasp upload image tools, some of the pics can't display, does any one know why?

Starting Member

45 Posts

Posted - July 07 2004 :  15:30:42  Show Profile  Visit ouresolutions's Homepage  Reply with Quote
Hi Toto,
In that situation I would right-click the mouse over the top of the missing image icon which is presumably appearing where the image should be, select the "Properties" item from the menu that appears, and then inspect the "Address (URL)" field to se what path is actually being used for the missing image. This should give some idea as to what is causing the issues you are experiencing.


Our eSolutions
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Snitz Forums 2000