VP-ASP :: Shopping Cart Software

Shopping Cart Software Solutions for anywhere in the World

US/Canada(Toll Free): +1 888 587 2278
Europe/UK: +44 (020) 7193 9408
Australia/New Zealand: +61 3 9016 4497

VP-ASP Shopping Cart Customer Forum

Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 VPCart Forum
 Problems and bugs
 [cdescription] Not Displaying
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

kendiala
VP-ASP New User

57 Posts

Posted - September 08 2003 :  17:37:13  Show Profile  Reply with Quote
I'm trying to customize tmp_productformat.htm and have it stripped down to:

<FONT FACE="Arial, Verdana, Helvetica" SIZE="2">
<P><B>[cname]</B><BR>

[cdescription]

[FormatProductOptions sub]
[formathyperlinks sub]
[formatimage sub]

Price: [formatcurrency cprice]
<B>Qty:</B>
[formatquantity sub]
[formatbutton sub]
</FONT>


Everything is swell except nothing is showing up for [cdescription]. I went back to the default tmp_productformat.htm, and it doesn't display there either.

Is there a different token to use for the product description in v5? Or is something wrong somewhere?

TIA

Jill
VP-ASP Super User

USA
249 Posts

Posted - September 08 2003 :  23:50:55  Show Profile  Reply with Quote
Could you be mixing up cdescription with extendeddesc?

Just a thought!

Jill

Go to Top of Page

kendiala
VP-ASP New User

57 Posts

Posted - September 09 2003 :  12:08:25  Show Profile  Reply with Quote
Thanks for the reply, Jill! Unfortunately, that's not the problem.

Go to Top of Page

GTM
VP-ASP New User

USA
122 Posts

Posted - September 09 2003 :  20:24:10  Show Profile  Reply with Quote
One thing is your missing a closing tag </P>

Greg

Go to Top of Page

kendiala
VP-ASP New User

57 Posts

Posted - September 10 2003 :  16:16:12  Show Profile  Reply with Quote
Closing <P> tags are optional, not required, and in no way effect the display of text.

Go to Top of Page

GTM
VP-ASP New User

USA
122 Posts

Posted - September 10 2003 :  23:59:52  Show Profile  Reply with Quote
It is good practice to surround paragraphs using <P> and </P>. The browser will automatically add a line break when a you begin a new paragraph. A closing </P> tag is not required, unless the ALIGN parameter is used which effects the way text is displayed.

Greg

Go to Top of Page

kendiala
VP-ASP New User

57 Posts

Posted - September 12 2003 :  13:24:36  Show Profile  Reply with Quote
Greg, that really has nothing to do with the problem.

I wrote support and they said there's a bug related to ODBC connections to the database. It was a simple fix:

Edit shop$db.asp
locate this line
memcdescription = objrs("cdescription")
make it a comment by puutinga quote as first character

' memcdescription = objrs("cdescription")

If anyone else runs into this, this will likely be your solution.

Go to Top of Page

paulcuthbert
Starting Member

1 Posts

Posted - November 23 2003 :  09:37:50  Show Profile  Reply with Quote
Thanks for sharing that. It solved my problem as well. :)

Go to Top of Page

oceans420
Starting Member

USA
17 Posts

Posted - December 11 2003 :  22:18:27  Show Profile  Reply with Quote
Thank You,
This also helped me.

Mike
www.prosextoys.com" target="_blank">http://wwww.prosextoys.com
Go to Top of Page

dazz828
Starting Member

16 Posts

Posted - November 16 2004 :  08:40:23  Show Profile  Reply with Quote
Thank you so much! This fixed mine as well. Was going nuts over it... :)

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Snitz Forums 2000