VP-ASP :: Shopping Cart Software

Shopping Cart Software Solutions for anywhere in the World

US/Canada(Toll Free): +1 888 587 2278
Europe/UK: +44 (020) 7193 9408
Australia/New Zealand: +61 3 9016 4497

VP-ASP Shopping Cart Customer Forum

Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 VPCart Forum
 VP-ASP 7.0 Questions
 Record not found
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

VP-ASP New User

South Africa
69 Posts

Posted - March 17 2011 :  10:12:00  Show Profile  Visit cps's Homepage  Reply with Quote
Our website has been upgraded from 6.50 to 7.0. Have been added 5 content links to the Information box. All except one is working. When I click on the link it says "Record not found Delivery".
I have compared the content for all the links in the Information box and the settings are all the same. I have even deleted this content item (Delivery & Returns) and re-added it, linked it to the Information category and it's still not working. Have also re-loaded the shop config with no success.
Any suggestions?

VP-ASP Expert

723 Posts

Posted - March 18 2011 :  20:47:04  Show Profile  Reply with Quote
cps, you may not use the & in the content title. Please use "Delivery and Returns" instead of "Delivery & Returns" and see if that works ?

Go to Top of Page

VP-ASP New User

South Africa
69 Posts

Posted - May 03 2011 :  10:31:49  Show Profile  Visit cps's Homepage  Reply with Quote
Thanks. It's working now :)

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Snitz Forums 2000