VP-ASP :: Shopping Cart Software

Shopping Cart Software Solutions for anywhere in the World

US/Canada(Toll Free): +1 888 587 2278
Europe/UK: +44 (020) 7193 9408
Australia/New Zealand: +61 3 9016 4497

VP-ASP Shopping Cart Customer Forum

Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 VPCart Forum
 Translation gives error message
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

VP-ASP Super User

202 Posts

Posted - September 16 2008 :  15:36:45  Show Profile  Reply with Quote
(my previous post disappeared, so let me try one more time...)

I have two flag images with the following code.

<a href="shoplanguageset.asp?LG=Norsk"><img src="images/norw_flag_square.gif" alt="norway flag" /></a>
<a href="shoplanguageset.asp?LG=English"><img src="images/british_flag_square.gif" alt="uk flag" /></a>

However when I click one of flag, it gives error message "Record not found".

Then I click home or one of button, then the translation page appears.

How can I make it the code that show the translation page?

Could anyone help me please.
Thanks in advance.

VP-ASP New User

130 Posts

Posted - September 20 2008 :  03:24:53  Show Profile  Reply with Quote
If the error appear in one of your content page, login your administration, check on that particular content to ensure you have add in the translation at the bottom
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Snitz Forums 2000