VP-ASP :: Shopping Cart Software

Shopping Cart Software Solutions for anywhere in the World

US/Canada(Toll Free): +1 888 587 2278
Europe/UK: +44 (020) 7193 9408
Australia/New Zealand: +61 3 9016 4497

VP-ASP Shopping Cart Customer Forum

Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 VPCart Forum
 <%= getlang...> in content html
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

VP-ASP Super User

202 Posts

Posted - August 23 2008 :  06:30:45  Show Profile  Reply with Quote
I added "langauthenticity" to languages in English and Norwegian
And added the following code in content html.

<p><a href="shopcontent.asp?type=authenticity" target="_self"><%= getlang("langauthenticity")%></a></p>

but the outcome is <%= getlang("langauthenticity")%> with link.

It does not change to English. Am I missing anything here?

Help please.

Thanks in advance.

VP-ASP Expert

United Kingdom
948 Posts

Posted - August 25 2008 :  04:16:20  Show Profile  Reply with Quote
Make sure that you clicked reset language after you added your new language record, and if you're using the record as a link try:


Go to Top of Page

VP-ASP Super User

202 Posts

Posted - August 25 2008 :  12:16:55  Show Profile  Reply with Quote
Thanks Carrol,

I have done all you suggested, but it doesn't change at all.
I still have raw code displayed.
I have reset language and reload the shop config as well.
It could be something to do with server??
I have to use ticket.

Go to Top of Page

VP-ASP New User

130 Posts

Posted - August 30 2008 :  01:18:49  Show Profile  Reply with Quote
Unfortunately you cannot insert asp syntax in the tmp_content.htm page, your code should be

<p><a href="shopcontent.asp?type=authenticity" target="_self">[getlang langauthenticity]</a></p>
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Snitz Forums 2000