VP-ASP :: Shopping Cart Software

Shopping Cart Software Solutions for anywhere in the World

US/Canada(Toll Free): +1 888 587 2278
Europe/UK: +44 (020) 7193 9408
Australia/New Zealand: +61 3 9016 4497

VP-ASP Shopping Cart Customer Forum

Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 VPCart Forum
 General help me questions
 admin pages not working
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Promyntheus
Starting Member

USA
49 Posts

Posted - September 04 2007 :  02:47:28  Show Profile  Visit Promyntheus's Homepage  Reply with Quote
I must have something setup wrong...
I can access and run the cart using MYURL/shopping/default.asp

But trying to edit the pages is a bane.

When I get the "Welcome to VP-ASP shopping cart" page running with quick links on the right, the "enter store", "admin login" and "Test database Connections and email settings" do not work. when I click them it loads up default.asp, shopadmin.asp and diag_dbtest.asp in notepad, not as a webpage with clickable links like the documentation says I should be getting.

Any ideas what I did wrong?

support
Administrator

4266 Posts

Posted - September 04 2007 :  02:55:20  Show Profile  Visit support's Homepage  Reply with Quote
Does your web host support ASP? VPASP requires a Windows Server to operate and it must have ASP enabled.

Thanks
Cam

VP-ASP Support
Go to Top of Page

Promyntheus
Starting Member

USA
49 Posts

Posted - September 04 2007 :  03:13:33  Show Profile  Visit Promyntheus's Homepage  Reply with Quote
Yes, I am running Abyss Webserver x2 (IIS does not allow for multiple domains on one machine)
I installed Selisoft as suggested via helpdesk question.

https://www.vpasp.com/helpnotes/shopexd.asp?id=904#904

I have the database directory set to read and write and you can run through the shopping cart with no problems (or any that I have yet to find).

It is the admin pages and other 3 links on that page... can't get those to work.
Go to Top of Page

support
Administrator

4266 Posts

Posted - September 04 2007 :  07:01:47  Show Profile  Visit support's Homepage  Reply with Quote
Hi there,

We will probably need access to your site to see what the issue is.

If you have no luck here you can try posting in our help desk and we will see if we can find the problem for you.

https://www.vpasp.com/virtprog/helpdesk/rep

Thanks
Cam

VP-ASP Support
Go to Top of Page

Promyntheus
Starting Member

USA
49 Posts

Posted - September 04 2007 :  07:34:45  Show Profile  Visit Promyntheus's Homepage  Reply with Quote
tried to use the link:
https://www.vpasp.com/virtprog/helpdesk/rep

get error saying user not found.
Go to Top of Page

support
Administrator

4266 Posts

Posted - September 04 2007 :  08:34:29  Show Profile  Visit support's Homepage  Reply with Quote
Sorry about that.

try this:

https://www.vpasp.com/virtprog/helpdesk/

Thanks
Cam

VP-ASP Support
Go to Top of Page

Promyntheus
Starting Member

USA
49 Posts

Posted - September 05 2007 :  01:55:52  Show Profile  Visit Promyntheus's Homepage  Reply with Quote
I've looked at the html numerous times and just do not
see what is causing the actual page not to load.

I have downloaded and went through the quick guide and
the users manual. A screen shot of the actual admin
page loaded would be helpful, seeing the notepad
screen from cliking the links each time had me confused.

www.NaziCoins.com/Shopping/default.asp

All the other file names are the same and unchanged
(except the database filename.)

Do you need the database filename as well?

All the files are under the shopping directory
extracted from the zip file (not dragged/dropped)

Also, I noticed the forum post counter stopped working for you.
you have 3 posts on this thread but the last 2 didnt add to your count, stuck at 2648 posts.
Go to Top of Page

Kidd
VP-ASP Super User

Australia
373 Posts

Posted - September 06 2007 :  01:08:16  Show Profile  Reply with Quote
i can see that the admin page is loading fine now. did you fix it?
Go to Top of Page

Promyntheus
Starting Member

USA
49 Posts

Posted - September 06 2007 :  01:55:23  Show Profile  Visit Promyntheus's Homepage  Reply with Quote
yes, guess taking a break then getting back to it works too sometimes
=)

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Snitz Forums 2000