VP-ASP :: Shopping Cart Software

Shopping Cart Software Solutions for anywhere in the World

US/Canada(Toll Free): +1 888 587 2278
Europe/UK: +44 (020) 7193 9408
Australia/New Zealand: +61 3 9016 4497

VP-ASP Shopping Cart Customer Forum

Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 VPCart Forum
 General help me questions
 Left Menu does not Show Catagories
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

kwhutton
Starting Member

5 Posts

Posted - May 03 2007 :  10:26:10  Show Profile  Reply with Quote
The left menu no longer displays categories or products. The horizontal menu does not display products when selected. Could someone point me in a direction to correct this.

The database passes the diag_dbtest.asp test.

Cheers

Edited by - kwhutton on May 03 2007 17:18:46

support
Administrator

4266 Posts

Posted - May 03 2007 :  18:53:52  Show Profile  Visit support's Homepage  Reply with Quote
Do you have a url we can look at?

Please note that if you have not gone through the security check list listed in the admin please don't post the url here.

Instead it may be better for the support guys to look at it through the help desk.

If you have please free to post a link.

Thanks
Cam


VP-ASP Support
Go to Top of Page

kwhutton
Starting Member

5 Posts

Posted - May 03 2007 :  19:24:32  Show Profile  Reply with Quote
http://www.c-and-e-museum.org/MercuryShop/default1.asp is the site. The default.asp now has info to clients that there is a problem.

Thanks for responding.

Keith
Go to Top of Page

support
Administrator

4266 Posts

Posted - May 03 2007 :  19:28:42  Show Profile  Visit support's Homepage  Reply with Quote
Hi Keith,

Log into your online Set-p and locate :

xlogonrequired

Change this to No and the categories and products will appear.

Thanks
Cam

VP-ASP Support
Go to Top of Page

kwhutton
Starting Member

5 Posts

Posted - May 03 2007 :  19:40:26  Show Profile  Reply with Quote
Thanks Cam but it didn't change it. This problem just started two days ago without my assistance. \no one else claims to have touched the setup? Its odd that the random products would show.
Any ideas, the help is appreciated.

Cheers
Keith
Go to Top of Page

support
Administrator

4266 Posts

Posted - May 03 2007 :  19:56:13  Show Profile  Visit support's Homepage  Reply with Quote
Hi Keith,

When I open the link I am redirected to:

http://www.c-and-e-museum.org/MercuryShop/shoploginforce.asp

This is generally caused by the xlogonrequired being set to Yes.

Can you post this in our online help desk and our support crew will have a look for you.

Thanks
Cam

VP-ASP Support
Go to Top of Page

kwhutton
Starting Member

5 Posts

Posted - May 03 2007 :  20:45:13  Show Profile  Reply with Quote
Thanks Cam. I was going to post the fix here but I am not sure if that would be acceptable. I thank you for the prompt action. Back on track now.

Cheers Keith
Go to Top of Page

support
Administrator

4266 Posts

Posted - May 03 2007 :  20:48:46  Show Profile  Visit support's Homepage  Reply with Quote
HiKeith,

Go for gold. Glad to be able to help.

Thanks
Cam

VP-ASP Support
Go to Top of Page

kwhutton
Starting Member

5 Posts

Posted - May 03 2007 :  20:55:36  Show Profile  Reply with Quote
The fix for my problem is pasted below in the hope it may assist others.

"I found that xproductmatch was also set to Yes. This will hide any products or categories not assigned to this site.

I have changed this to No and now the categories display as required."

Again thanks Cam I am sure I would have found that fix out myself sometime in the next year or so.

Cheers
Keith
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Snitz Forums 2000