VP-ASP :: Shopping Cart Software

Shopping Cart Software Solutions for anywhere in the World

US/Canada(Toll Free): +1 888 587 2278
Europe/UK: +44 (020) 7193 9408
Australia/New Zealand: +61 3 9016 4497

VP-ASP Shopping Cart Customer Forum

Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 VPCart Forum
 General help me questions
 product question image
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

baseline
VP-ASP New User

United Kingdom
60 Posts

Posted - October 05 2006 :  05:01:58  Show Profile  Reply with Quote
The product image doesn't show in shopquestion.asp - anyone had the same problem of have ideas why it wouldn't work (it's not been modified)? Thanks.

rustytec
VP-ASP New User

Australia
113 Posts

Posted - October 05 2006 :  08:31:43  Show Profile  Reply with Quote
hi,

By default it uses the tmp_productquestion.htm template.

It refers to $ <p align=center>[formatimage cimageurl]</p>, which means if there is an image in cimageurl (thumbnail) it will show on the page.

The field xproductquestiontemplate allows you to have a different template if you wish.

Hope this helps.

rustytec
Go to Top of Page

baseline
VP-ASP New User

United Kingdom
60 Posts

Posted - October 06 2006 :  03:56:42  Show Profile  Reply with Quote
Thank you for your help. I looked at the template and have found the problem - we are using the extended description pages for our products so instead of 'cimageurl' (which is not used)I had to specify 'extendedimage' as the source. Thanks!
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Snitz Forums 2000