VP-ASP :: Shopping Cart Software

Shopping Cart Software Solutions for anywhere in the World

US/Canada(Toll Free): +1 888 587 2278
Europe/UK: +44 (020) 7193 9408
Australia/New Zealand: +61 3 9016 4497

VP-ASP Shopping Cart Customer Forum

Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 VPCart Forum
 General help me questions
 database error - help! checkout address field
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

jtoc
Starting Member

5 Posts

Posted - September 13 2006 :  14:41:22  Show Profile  Reply with Quote
How can I fix the error below? It only occurs if I leave the address2 field empty. I assume this means the field is required, which I do not want. Please help.

Microsoft JET Database Engine error '80040e21'

Field 'customers.address2' cannot be a zero-length string.

/store/shopcustregister.asp, line 164

support
Administrator

4266 Posts

Posted - September 13 2006 :  18:06:49  Show Profile  Visit support's Homepage  Reply with Quote
Hi!

To fix this error, you will need to do the following -

1. Open your Access database
2. Click on the Customers table and choose Design
3. Select the address2 field
4. Change the "allow zero length" to be True
5. Save the table

This has been fixed in the current package, it was a problem in earlier releases of 6.00

Kind regards,
Claire Banks
VP-ASP Support
Go to Top of Page

jtoc
Starting Member

5 Posts

Posted - September 13 2006 :  20:02:02  Show Profile  Reply with Quote
I am using 6.09 and got this error? Is there a newer version with this correction? I thought I had the latest release which I bought a week and a half ago.

quote:
Originally posted by support

Hi!

To fix this error, you will need to do the following -

1. Open your Access database
2. Click on the Customers table and choose Design
3. Select the address2 field
4. Change the "allow zero length" to be True
5. Save the table

This has been fixed in the current package, it was a problem in earlier releases of 6.00

Kind regards,
Claire Banks
VP-ASP Support

Go to Top of Page

support
Administrator

4266 Posts

Posted - September 13 2006 :  20:14:52  Show Profile  Visit support's Homepage  Reply with Quote
Hi,

Sorry - I have just checked with the development team and it was actually a problem in 6.09 as well. We became aware of it a couple of days ago and has since been resolved in current copies.

If you would like to contact us via the Helpdesk at http://www.vpasp.com/virtprog/helpdesk we will be happy to fix this for you.

Kind regards,
Claire Banks
VP-ASP Support
Go to Top of Page

jtoc
Starting Member

5 Posts

Posted - September 13 2006 :  20:36:12  Show Profile  Reply with Quote
Got it fixed! Thanks.... awesome support!

quote:
Originally posted by support

Hi,

Sorry - I have just checked with the development team and it was actually a problem in 6.09 as well. We became aware of it a couple of days ago and has since been resolved in current copies.

If you would like to contact us via the Helpdesk at http://www.vpasp.com/virtprog/helpdesk we will be happy to fix this for you.

Kind regards,
Claire Banks
VP-ASP Support

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Snitz Forums 2000