VP-ASP :: Shopping Cart Software

Shopping Cart Software Solutions for anywhere in the World

US/Canada(Toll Free): +1 888 587 2278
Europe/UK: +44 (020) 7193 9408
Australia/New Zealand: +61 3 9016 4497

VP-ASP Shopping Cart Customer Forum

Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 VPCart Forum
 General help me questions
 End of Order Attachment
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

bluesky
VP-ASP Super User

302 Posts

Posted - September 07 2006 :  18:35:16  Show Profile  Reply with Quote
I cant get end of order attachment to work.

The intructions seem to be causing me some issues .......
The help file says ..... and i quote ....
"VP-ASP can automatically add attachments at the completion of the order. This is the location of the file. It cannot be a URL. It must be a full disk address in form c:\mydirectory\myfile.xxx "

Now my first issue is when i do that after i update page this mess appears in the attchment box .... c:mydirectorymyfile.xxx
It seems to stripping out the "\"

Secondly
Help file says .
"The field in the products table to be used to determine if an attachment is to be added to the e-mail sent to the customer. Default is orderattachment."
Well the products creation page does not have such a field , it does however have "Attachment" .chnaging it to this does not make any difference

Any Ideas ?

PAUL


bluesky
VP-ASP Super User

302 Posts

Posted - September 12 2006 :  13:15:28  Show Profile  Reply with Quote
Do i ask really hard questions?
Seems nobody ever helps me :-(


Paul

suppose I will have to roll on down to the help desk soon.
Go to Top of Page

garden
Starting Member

15 Posts

Posted - September 12 2006 :  18:07:58  Show Profile  Reply with Quote
You may want to try leaving the C: off and only uploading the file you want to email out to the main directory of your site then simply type in the file name into the field."tmp_customeremail.htm" If you place it someware else put it like this "images/banners/tmp_customeremail.htm"

This worked for me I hope this helps
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Snitz Forums 2000