VP-ASP :: Shopping Cart Software

Shopping Cart Software Solutions for anywhere in the World

US/Canada(Toll Free): +1 888 587 2278
Europe/UK: +44 (020) 7193 9408
Australia/New Zealand: +61 3 9016 4497

VP-ASP Shopping Cart Customer Forum

Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 VPCart Forum
 General help me questions
 Total sales
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

jaimerod
Starting Member

USA
31 Posts

Posted - July 26 2006 :  19:36:36  Show Profile  Visit jaimerod's Homepage  Reply with Quote
I don't know what happened but my "Today's Sales" and "Yearly Sales" in the admin just says 0 and it is not zero... I can't figure it out... any advice would be really helpful

Jaime Rodriguez
http://www.ezkliquidators.com

support
Administrator

4266 Posts

Posted - July 26 2006 :  20:04:58  Show Profile  Visit support's Homepage  Reply with Quote
Hi Jaime,

By default, the Shop Statistics display details for all "Processed" orders that have matched the "xendofordervalidpayments" setting

To remove these restrictions, you will need to edit the shopheaders.asp file according to the instructions posted at:

http://www.vpasp.com/helpnotes/shoptocdetail.asp?id=597#828

Hope this helps.

Regards,

Michael
VPASP SUPPORT
Go to Top of Page

jaimerod
Starting Member

USA
31 Posts

Posted - July 26 2006 :  20:26:22  Show Profile  Visit jaimerod's Homepage  Reply with Quote
Thank you for that, but I have processed orders that aren't showing up... anything else I could have done wrong? ^_^

Jaime Rodriguez
http://www.ezkliquidators.com
Go to Top of Page

support
Administrator

4266 Posts

Posted - July 26 2006 :  21:16:54  Show Profile  Visit support's Homepage  Reply with Quote
Dear Jaime,

If you would like our support team to further look into this for you, please open a helpdesk ticket at http://www.vpasp.com/virtprog/helpdesk and provide us with your FTP and admin login details.

Thank you

Regards,
Dean
VP-ASP Support
Go to Top of Page

jaimerod
Starting Member

USA
31 Posts

Posted - July 28 2006 :  00:18:41  Show Profile  Visit jaimerod's Homepage  Reply with Quote
I was using the cybersource gateway. so I had to add "cybersource" to xendofordervalidppayments. Thanks for the help guys. I hope this help someone down the road.

Jaime Rodriguez
http://www.ezkliquidators.com
Go to Top of Page

zhmic31
Starting Member

27 Posts

Posted - November 13 2006 :  18:17:59  Show Profile  Reply with Quote
It just helped me, so thanks for taking the time to post it.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Snitz Forums 2000