VP-ASP :: Shopping Cart Software

Shopping Cart Software Solutions for anywhere in the World

US/Canada(Toll Free): +1 888 587 2278
Europe/UK: +44 (020) 7193 9408
Australia/New Zealand: +61 3 9016 4497

VP-ASP Shopping Cart Customer Forum

Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 VPCart Forum
 Problems and bugs
 Product Features
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Paul Cormack
Starting Member

Canada
24 Posts

Posted - April 22 2006 :  09:11:58  Show Profile  Reply with Quote
When I set a product feature to be selected using a "checkbox" the software seems to default to a "Radio Button" instead. I did manage to get a checkbox a few days ago but now for the life of me I cannot do so. Any thoughts?

paulc - toronto

devshb
Senior Member

United Kingdom
1898 Posts

Posted - April 22 2006 :  10:21:14  Show Profile  Visit devshb's Homepage  Reply with Quote
try setting the "Multiple" value to "Yes" for the features which are part of the group; I think it uses radio-buttons if that's "No", and tick-boxes if that's "Yes"

Simon Barnaby
Developer
[email protected]
www.BigYellowZone.com
Web Design, Online Marketing and VPASP addons
Go to Top of Page

Paul Cormack
Starting Member

Canada
24 Posts

Posted - April 23 2006 :  11:47:11  Show Profile  Reply with Quote
Thanks Simon, that did the trick.

paulc - toronto
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Snitz Forums 2000