VP-ASP :: Shopping Cart Software

Shopping Cart Software Solutions for anywhere in the World

US/Canada(Toll Free): +1 888 587 2278
Europe/UK: +44 (020) 7193 9408
Australia/New Zealand: +61 3 9016 4497

VP-ASP Shopping Cart Customer Forum

Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 VPCart Forum
 Problems and bugs
 problem with Ordering Selected Products
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

zwart
Starting Member

2 Posts

Posted - March 05 2006 :  14:03:55  Show Profile  Reply with Quote
Hi

I'm in the process of converting from vpasp 2.50 to vpasp 6.07.

I am now stuck on navigating from the shopdisplayproducts.asp page to the next page through the "Order Selected Products" button.

This button brings me to the url ../vpasp600shopproductselect.asp. The forward slash is missing between the vpasp folder and the asp file.

I believe it initially worked at some point (but i'm not so sure about that). After adjusting settings on the Products 1 and Products 2 configurations it definitely does not work anymore.

Anyone a clue on how to get this resolved ?

zwart
Starting Member

2 Posts

Posted - March 05 2006 :  14:12:11  Show Profile  Reply with Quote
Just found it.
The xmysite parameter requires an ending "/"
Go to Top of Page

mmmadmin
Starting Member

USA
1 Posts

Posted - March 09 2006 :  18:18:36  Show Profile  Visit mmmadmin's Homepage  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zwart

Just found it.
The xmysite parameter requires an ending "/"



Thank you for the posting. Below is the problem with the correction.
shopdisplayproducts.asp Line #153
Response.Write("<form name=form1 method=Post action=""" & getconfig("xmysite/ ") & "shopproductselect.asp"">")

I thought this extra would help those of us code challenged.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Snitz Forums 2000