VP-ASP :: Shopping Cart Software

Shopping Cart Software Solutions for anywhere in the World

US/Canada(Toll Free): +1 888 587 2278
Europe/UK: +44 (020) 7193 9408
Australia/New Zealand: +61 3 9016 4497

VP-ASP Shopping Cart Customer Forum

Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 VPCart Forum
 Customization
 Click To See More?
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

gupster
VP-ASP New User

101 Posts

Posted - January 20 2006 :  07:24:32  Show Profile  Visit gupster's Homepage  Reply with Quote
When in the normal product view all my products are showing fine but they do not show the link, click to see more.

I would like all my products to show this link because we are selling clothing and i need to be able to show the larger image to get any sales!

I have looked on the VPASP demo site because all their products show this link and i cant see what i have done diffrently in the product setup in admin.


Please help

taylorphoto
VP-ASP New User

USA
53 Posts

Posted - January 21 2006 :  11:34:28  Show Profile  Visit taylorphoto's Homepage  Reply with Quote
I used the default setup for vpasp and mine displayed it automatically.

Check out my site and tell if this is basically what you are looking for.
www.taylornaturals.com

If so send me your tmp_product.htm file & your tmp_productformat.htm file and I'll see if they match.

You need to make sure you are including the [formatimage sub] database field in your tmp_productformat.htm.

For example: I tried including it twice on my page and it showed the image TWICE, PLUS the click to see more link under both images.
This leads me to think this one field displays both the image and the link.

Edited by - taylorphoto on January 21 2006 11:42:05
Go to Top of Page

gupster
VP-ASP New User

101 Posts

Posted - January 22 2006 :  07:08:38  Show Profile  Visit gupster's Homepage  Reply with Quote
taylorphoto,

Thanks for your reply. I have now sorted it i didnt have xgenerateshopexdlinks in admin turned on.

Thanks,

Adam

www.reactionclubwear.co.uk
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Snitz Forums 2000