VP-ASP :: Shopping Cart Software

Shopping Cart Software Solutions for anywhere in the World

US/Canada(Toll Free): +1 888 587 2278
Europe/UK: +44 (020) 7193 9408
Australia/New Zealand: +61 3 9016 4497

VP-ASP Shopping Cart Customer Forum

Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 VPCart Forum
 General help me questions
 checkout error
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Starting Member

7 Posts

Posted - July 03 2004 :  12:38:54  Show Profile  Reply with Quote
I'm getting an error with my shopping cart on the server but not when I test it locally. Basically when I go to checkout and/or view the cart all i see is this:

<form action="shopsearch

If I then refresh the page the error goes away and I get the page I was meant to see. After that everything works fine and I can complete a transaction in full. It seems to happen about 8 in every 10 attempts. I can't figure this one out.

Link is: https://primesound.net/tinytreasures/shopping/shopdisplaycategories.asp

Any help would be much appreciated.


4263 Posts

Posted - July 03 2004 :  14:15:33  Show Profile  Visit support's Homepage  Reply with Quote
I think you should take a good look at your shoppage_trailer_htm. It is not valid HTML ending. You may alos wish to view a page and then run it through an HTML validator to see what I mean.

Take a look at the original shoppage_trailer.htm that came wit VP-ASP

VP-ASP Support

Go to Top of Page

Starting Member

7 Posts

Posted - July 05 2004 :  11:19:26  Show Profile  Reply with Quote
Thanks for the reply. I had a look at the trailer and header file and after lots of rebuilding and tweaking the only way I could get though an entire transaction was to work from all the original files and dummy database that came with VP-ASP. I can't really figure out what is causing the problem but what's confusing me even more is the fact that the shop runs perfectly on this server:


but the whole shop uploaded in exactly the same fashion with identical files, roots, etc will bring up the error mentioned in my first thread on this server:


I'm still confused......

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Snitz Forums 2000