VP-ASP :: Shopping Cart Software

Shopping Cart Software Solutions for anywhere in the World

US/Canada(Toll Free): +1 888 587 2278
Europe/UK: +44 (020) 7193 9408
Australia/New Zealand: +61 3 9016 4497

VP-ASP Shopping Cart Customer Forum

Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 VPCart Forum
 VP-ASP 6.00 Questions
 registration becoming un-loaded
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

ni42
Starting Member

3 Posts

Posted - June 16 2004 :  11:51:54  Show Profile  Reply with Quote
We have some 5.0 VP-ASP stores up, which we have registered and everything is set up properly. All runs smoothly. But there have been some incidents where a store will suddenly start giving the "this software not properly registered" message. It's fixed easily by reloading the shop configuration.

It doesn't happen that often, but often enough to become a problem. Frankly, it's embarrassing. Even though it's a quick and easy fix, I might not notice the problem for a long time, and during that time I don't know how many people might visit the site and get that message. I want to know what causes it so I can do whatever I can to prevent it.

Jennifer

GTM
VP-ASP New User

USA
122 Posts

Posted - June 17 2004 :  04:28:35  Show Profile  Reply with Quote

Try the FAQ for the license key.

http://www.vpasp.com/virtprog/info/faq_licensekey.htm

Hope this helps,

Greg

Go to Top of Page

ni42
Starting Member

3 Posts

Posted - June 25 2004 :  12:49:52  Show Profile  Reply with Quote
The FAQ does not address this issue.

Jennifer

Go to Top of Page

ouresolutions
Starting Member

Australia
45 Posts

Posted - June 25 2004 :  17:38:53  Show Profile  Visit ouresolutions's Homepage  Reply with Quote
Hi Jennifer,
For an issue such as this, I would contact VPASP Support directly via their help-desk. There is a link from bottom of the list on the following page:

http://www.vpasp.com/virtprog/vpaspsupport.htm

Thanks

Graeme

-------------------------
Our eSolutions
www.ouresolutions.com.au
Go to Top of Page

Cam
VP-ASP Super User

Australia
361 Posts

Posted - June 25 2004 :  18:11:59  Show Profile  Visit Cam's Homepage  Reply with Quote
This will occur when the server where the site is hosted is being continually rebooted.

To get the site running again you need to reload the config.

I believe support do have a fix for this one as Graeme mentioned.

Thanks,
Cam

*************************************
Cam Flanigan
YourVirtualStore Sales
e-mail:
http://www.vpasp.com/sales/shopcustcontact.asp
web: http://www.yourvirtualstore.net

Build you own YourVirtualStore!!!
www.yourvirtualstore.net
*************************************
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Snitz Forums 2000