VP-ASP :: Shopping Cart Software

Shopping Cart Software Solutions for anywhere in the World

US/Canada(Toll Free): +1 888 587 2278
Europe/UK: +44 (020) 7193 9408
Australia/New Zealand: +61 3 9016 4497

VP-ASP Shopping Cart Customer Forum

Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 VPCart Forum
 General help me questions
 strange behavior in latest products
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

aprilynm
Starting Member

USA
29 Posts

Posted - November 13 2010 :  11:50:39  Show Profile  Reply with Quote
New site. I am adding products. Everything is working fine with "stand-alone" products. But when I add a product that has subproducts, the product is not formatted properly in the latest products section on the home page.

Here are the differences:

Stand-alone
Text centered in box
"More" button right justified in box

Parent products
Text left justified in box
"More" button left justified and text is missing; button image only

Additionally, the parent product box stretches all the way across the column
no matter what the setting is in xNewProductsfrontpagemaxcolumns.

I would appreciate any suggestions to correct this. Thanks and have a great day.



Aprilynm

lazeydneffa
Starting Member

5 Posts

Posted - November 15 2010 :  01:06:28  Show Profile  Reply with Quote
Hi there,

Regarding the issue that you're facing, it would be great if you can supply screen-shot of your website that show the issue. This will help us to understand better your issue as this is display related problem.

Thanks
Go to Top of Page

Renners
Starting Member

United Kingdom
46 Posts

Posted - November 15 2010 :  03:51:27  Show Profile  Visit Renners's Homepage  Reply with Quote
I would look in your template files, the stand-alone is controlled by a different template to the parent/sub products. the difference you describe sound typical of differences in these files.

Regards,
Renners
Go to Top of Page

aprilynm
Starting Member

USA
29 Posts

Posted - November 16 2010 :  19:36:31  Show Profile  Reply with Quote
Excuse the delay. I have a family member in the last stages of terminal cancer and I'm spending much of my time there.

I have posted screenshots here http://www.chulavistabk.com/index.html

I look forward with gratitude to any help anyone can give.

April

Aprilynm
Go to Top of Page

aprilynm
Starting Member

USA
29 Posts

Posted - November 17 2010 :  22:36:17  Show Profile  Reply with Quote
Site is displaying correctly now. The answer was to change xNewProductTemplate from tmp_newproductsfrontpage to tmp_3_columns_frontpage.

Thanks Renner for telling me to check the templates. I thought I had...but when you said check, I did and I found this one.

I appreciate everyone's help!



Aprilynm
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Snitz Forums 2000