VP-ASP :: Shopping Cart Software

Shopping Cart Software Solutions for anywhere in the World

US/Canada(Toll Free): +1 888 587 2278
Europe/UK: +44 (020) 7193 9408
Australia/New Zealand: +61 3 9016 4497

VP-ASP Shopping Cart Customer Forum

Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 VPCart Forum
 VP-ASP 7.0 Questions
 Adding Spanish Language
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

GMCDesign
Starting Member

USA
34 Posts

Posted - July 23 2010 :  22:42:35  Show Profile  Reply with Quote
Hopefully someone has done this...I've added the 2 language files in the right place, but the readme file says to log onto the admin area, and click "add language"...

Well, needless to say, I can't find this option....

Does anyone know where it is?

Thanks!

chrisredco
VP-ASP Super User

282 Posts

Posted - July 24 2010 :  09:20:19  Show Profile  Visit chrisredco's Homepage  Reply with Quote
Go to your Admin page. Advanced Settings->International->Language->Add Language.

Follow the prompts on this page and save. Make sure you have the language file already loaded on your server, but it sounds like you do.

Chris
Go to Top of Page

GMCDesign
Starting Member

USA
34 Posts

Posted - July 24 2010 :  14:31:09  Show Profile  Reply with Quote
I'm almost there....
In the folder "languages" there is a folder "english" by default, so to add Spanish I'm assuming I need to create a folder in "languages" called "spanish", which I did. I put the two files in the, and uploaded to the server.

The problem I'm having is what the filename should be. I've tried:

shop$language_spanish.asp
spanish/shop$language_spanish.asp
/spanish/shop$language_spanish.asp
../spanish/shop$language_spanish.asp

nothing seems to work....I guess it would help if I knew what folder level the program was trying to find the file, then I could create the relative path to it....

So far, no luck...
Go to Top of Page

GMCDesign
Starting Member

USA
34 Posts

Posted - July 24 2010 :  14:41:00  Show Profile  Reply with Quote
I got it - I had to provide the full path from the root....
Go to Top of Page

chrisredco
VP-ASP Super User

282 Posts

Posted - July 24 2010 :  21:24:53  Show Profile  Visit chrisredco's Homepage  Reply with Quote
gotcha. never had to do this myself. glad you figured it out.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Snitz Forums 2000