VP-ASP :: Shopping Cart Software

Shopping Cart Software Solutions for anywhere in the World

US/Canada(Toll Free): +1 888 587 2278
Europe/UK: +44 (020) 7193 9408
Australia/New Zealand: +61 3 9016 4497

VP-ASP Shopping Cart Customer Forum

Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 VPCart Forum
 Problems and bugs
 v7 Some buttons not appearing
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Daniel Groulx
Starting Member

41 Posts

Posted - March 17 2010 :  13:17:03  Show Profile  Reply with Quote
In Admin configuration Buttons CONTINUE and RESET don't appear at the bottom, I had to move the corresponding .gif files,
Why? Also in checkout some buttons do not appear.
Do I have a setting wrong somewhere?

VP-ASP New User

64 Posts

Posted - March 18 2010 :  08:29:41  Show Profile  Visit creativechaos's Homepage  Reply with Quote
Hi Daniel,

These buttons in the admin like many of the front end buttons use the configuration settings xbuttonreset and xbuttoncontinue.

If you have those set incorrectly you may not see the buttons on the configuration settings page.

Check the image paths in all of your xbutton... configuration settings point to the correct location on your server for where your button images are stored. In some cases these may point to a template folder so double check you haven't changed any folder names or started using a different template.

Hope this helps.


Michael Dunkley
Creative Chaos
Go to Top of Page

Starting Member

39 Posts

Posted - March 23 2010 :  15:55:25  Show Profile  Reply with Quote
No I've seen this problem no matter what you set up for the button field. I got so frustrated with it I completely removed custom buttons.

This is obviously a path problem with inconsistent programming in VPASP's administration.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Snitz Forums 2000