VP-ASP :: Shopping Cart Software

Shopping Cart Software Solutions for anywhere in the World

US/Canada(Toll Free): +1 888 587 2278
Europe/UK: +44 (020) 7193 9408
Australia/New Zealand: +61 3 9016 4497

VP-ASP Shopping Cart Customer Forum

Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 VPCart Forum
 General help me questions
 Email Help
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

dwaldman
Starting Member

27 Posts

Posted - April 27 2009 :  08:24:27  Show Profile  Visit dwaldman's Homepage  Reply with Quote
I am not receiving emails from the web site. Not when I register as a new user, not when I make an order, not when my order is processed on the admin end.

Yet the diag_dbtest.asp does send an email for testing and I do get it.

I have tripple checked the settings and everything seems to be right. Am I missing a setting somewhere?

dwaldman
Starting Member

27 Posts

Posted - April 27 2009 :  08:57:39  Show Profile  Visit dwaldman's Homepage  Reply with Quote
Edit : It looks like the merchant emails are working correctly, just not the customer ones.
Go to Top of Page

dwaldman
Starting Member

27 Posts

Posted - April 27 2009 :  14:12:14  Show Profile  Visit dwaldman's Homepage  Reply with Quote
I narrowed it down to the situation of where it wont work now.

The site cannot send an email to anyone outside of my domain. What would cause that? All credentials are correct for the server....
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Snitz Forums 2000