VP-ASP :: Shopping Cart Software

Shopping Cart Software Solutions for anywhere in the World

US/Canada(Toll Free): +1 888 587 2278
Europe/UK: +44 (020) 7193 9408
Australia/New Zealand: +61 3 9016 4497

VP-ASP Shopping Cart Customer Forum

Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 VPCart Forum
 General help me questions
 lshopcustomer doesn''t work
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

riprod
VP-ASP New User

USA
85 Posts

Posted - April 07 2008 :  20:32:48  Show Profile  Reply with Quote
Is the payments setup there is an option 'xsslshopcustomer' that should transfer the user the SSL server at the customer page. I set it to yes but is still only transfers at the last page.

Any ideas ?

darrenalex
Starting Member

USA
11 Posts

Posted - April 08 2008 :  10:23:23  Show Profile  Reply with Quote
I am also having the same problem. Anybody know how to fix this?

Thanks,
Darren
Go to Top of Page

joser
Starting Member

USA
1 Posts

Posted - April 15 2008 :  22:15:08  Show Profile  Visit joser's Homepage  Reply with Quote
That makes three of us... Anyone?
Go to Top of Page

Kidd
VP-ASP Super User

Australia
373 Posts

Posted - April 15 2008 :  23:03:04  Show Profile  Reply with Quote
can you guys check what is the value of your xsslshopcustomer? it should be "Yes" (case sensitive)

if not then it wont redirects you


Go to Top of Page

darrenalex
Starting Member

USA
11 Posts

Posted - May 13 2008 :  09:56:29  Show Profile  Reply with Quote
My xsslshopcustomer is set to Yes but still does not work.

Thanks,
Darren
Go to Top of Page

darrenalex
Starting Member

USA
11 Posts

Posted - June 02 2008 :  14:08:29  Show Profile  Reply with Quote
Dear Darren,

We have modified your shopcustomer.asp file, the following

responseredirect getconfig("xssl") & "shopcustomer.asp"

was modified to

responseredirect xssl & "/shopcustomer.asp"

This has resolved your issue.

Regards,
Billy Bernardus
Go to Top of Page

Mark Priest
VP-ASP Expert

United Kingdom
570 Posts

Posted - September 28 2012 :  18:22:56  Show Profile  Reply with Quote
I'm getting the same problem, I have tried Yes and 1 and it won't go to SSL when you get to shopcustomer.

Any help?

Regards,

Mark
Firework Crazy
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Snitz Forums 2000